30+2 въпроса към любимите блогъри: Мони от MStyleBlog

Вдъхновени от страхотните български модни и бюти блогъри, които по никакъв начин не отстъпват на световните такива, решихме да започнем нова рубрика, в която малко по малко да ви представяме по частица от техния личен свят. В „30+2 въпроса към любимите блогъри”, страхотните момичета и момчета ще отговорят на нашите питания, разкривайки своите лични предпочитания и интереси. А след това в малък бонус ще дадат професионални съвети към всички читатели! Ето ги и тях – вдъхновяващи, зареждащи и очарователни!

MStyle Blog

Той е страхотен! Няма как да го пропуснеш сред тълпата от хора, защото е много стилен и небрежно-елегантен, а от него лъха спокойствие и позитивизъм! Когато го заговорих, установих, че под съвършено съчетаните дрехи се крие и много интересен човек! Води блог – един от твърде малкото мъжки модни блогове в България. И ако още не сте се досетили – става въпрос за Мони и неговия страхотен MStyleBlog . Мони е доста различен, креативен и готов да се впусне през глава във всякакви нови начинания и възможности.

Неговото онлайн кътче представя истински стойностно съдържание за всички господа. Безспорно се отличава благодарение на стила си, чудесните снимки и интересни текстове. Като започнем от стилни идеи за тоалети по различни поводи, преминем през лайфстайл съвети и достигнем до лични преживявания. На нас дамите ни е интересно, защото винаги е приятно да видиш една по-различна гледна точка, а и блогърите мъже в България заслужават специално внимание, защото току-виж сме загубили и без това малкото си, но безценни, бройки! Затова, без повече отлагания, представяме ви Мони и неговите отговори „от кухнята” на MStyleBlog!

 1. Име: Мони
 2. Зодия: Дева
 3. Роден град: Стара Загора
 4. Домашен любимец:  Мечтая си за френски булдог
 5. Дизайнер: Еди Слиман в работата си за YSL е супер вдъхновяващ. Много младежки дух и рок ен рола влияние.
 6. Най-голямото съкровище в гардероба ми: Неопрен на „ION“.  Когато съм в меланхолично настроение е достатъчно да отворя гардероба си и миризмата на неопрена ме мотивира за нови приключения.
 7. Заведение:  Все по-често във Vitamin B, но през седмицата. Петъците ми се струват прекрасни за усамотяване или в компанията на тесен кръг от приятели.
 8. Песен:  “Charmer” на Kings of Leon
 9. Книга: “Как оглупях” от  Мартин Паж
 10. Филм:  „Диви истории“ (Wild Tales)
 11. Цвят:  Камо
 12. Питие:  Jack Daniel’s
 13. Салата или хамбургер:  Хамбургер със салата
 14. Елегантни обувки или кецове: Винаги с кецове. Бих ги комбинирал дори и със смокинг.
 15. Риза или тениска: Риза за офиса, тениска за свободното време.
 16. Вечен моден идол: Хората не трябва да се идолизират.  Всеки има определена индивудалност, която заслужава внимание. И да не забравяме, че никой не е лишен от недостатъци.
 17. Аксесоар:  Кърпичка за сако, гривни.
 18. Продукт за коса, който използвам: Помада на “Suavecito”
 19. Перфектната кола е:  Служебната
 20. Перфектният парфюм е: YSL L’HOMME Perfume Intense за вечерите, в които трябва да си уверения загадъчен мъж, а YSL L”HOMME Sport за ежедневнието, когато си обикновено момче и просто ти се забавлява.
 21. Сутрешен ритуал:  Майндфулнес. Моментът, в който се престрашаваш да се сблъскаш със своите мисли.
 22. Закуска: Препечена филия от квасен хляб с масло „President” и домашно сладко от баба
 23. Сладко изкушение:  Pangiallo с маскарпоне
 24. Шопинг дестинация: Дестинациите са за приключения, а не за шопинг. Не пътувам с цел пазаруване.
 25. Модно списание (или друг вид медия): Вдъхновявам се предимно от Instagram-ски профили
 26. Любима тенденция/модно течение/ за есен-зима 2015: Rock N Rolla
 27. Какво винаги нося в чантата си: Обикновено си пълня джобовете. Това обаче не е добър пример.
 28. Техниката, която използвам: ( модел телефон, фотоапарат, лаптоп): Samsung Galaxy S6 е телефона, който ползвам, а фотографите, с които снимам напоследък ползват: Canon 600D, Nikon D750.
 29. Перфектната ваканция е в: това да се чувстваш свободен и да се посветиш на любимото си хоби. Или иначе казано: палатка в непосредствена близост до водата, вълни и силен вятър.  Не по-малко важни са и приятелите, които не те натоварват и сте си интересни дори в мълчанието си.
 30. За или против онлайн пазаруването: Пазарувам много често он-лайн и ми става все по-любимо.

Моден съвет към читателите на eMODNO – Никога не се насилвай да пробваш нещо, което не ти е по вкуса.

Мотото, което следвам и бих препоръчал на всеки – Бъди себе си.

Интервюто проведе: Преслава Цачева