4-те основни неща, които трябва да имате у себе си, когато тръгвате на път

Опаковането на багажа, когато ви предстои ваканция е уникална емоция, която ви поставя в състояние на пълна релаксация. Често обаче, когато имате малко време за опаковане това чувство може бързо да се превърне в ужас. Сега, когато лятото най-накрая настъпи и почивните дни са тук, каквато и да е красивата дестинация, на която отлитате, винаги трябва да бъдете готови. В идеалния свят би било достатъчно да се опаковат паспорт и кредитна карта, но за момента тези неща са напълно недостатъчни, така че ето малко ръководство за това лято с 4 основни неща, от които ще имате нужда, за да изкарате спокойна почивка без паника в последната минута.

Слънчеви очила

Наличието на чифт слънчеви очила в чантата ви спестява милиард неприятни ситуации, както и защитава очите ви от мощните UV лъчи на слънцето. След една нощ, прекарана в забавление последвала от ранно събуждане, за да хванете самолета, слънчевите очила ще бъдат вашия спасител. Подходящите слънчеви очила не само спасяват репутацията ви, но ще направят визиите ви по-завършени.

Купи очила Givenchy

Купи очила Isabel Marant

Платнена чанта

Няма по-просторна и удобна чанта тази направена от плат. Мека, гъвкава и устойчива на удари или претоварване, тя лесно се прибира в куфар и може да се комбинира с всичко. 

Купи пазарска чанта

Пауър банк

Верен спътник, особено когато няма къде да заредите телефонът си или сте забравили зарядното си у дома. За да избегнете тревожнстта и да си спестите пари от купуване на списания, които да убиват скуката понеже нямате барерия, винаги имайте пауър банк в чантата си. 

Слънцезащита за лице и тяло

През лятото слънцето е много силно и трябва да бъдете защитени навсякъде. Ако не планирате нощно пътуване, кремът за слънце е задължителен в куфара и дори в чантата ви. Изберете малка опаковка слънцезащитен крем, който ще се побере лесно в чантата ви.

Купи слънцезащитен крем за лице VICHY