7 вечерни визии, с които ще сме невероятни

Когато е слънчево и не е много горещо пред прозореца, искам да прекарам време на уютната веранда на ресторанта или да отида на круиз. Вечерните рокли ще ви помогнат да изглеждате просто невероятно. Основното е, че те са не само модерни, но и удобни. 

Рокля риза

Потърсете ризи от всички цветове на дъгата: лилаво, пурпурно, ярко жълто. Носете заострени обувки с големи катарами. Не забравяйте за ефектните аксесоари: геометрични обеци, пъстър шал на главата и весел клъч с флорален принт.

Копринена пола

Копринената пола  все още е любимата на всички улични стилисти. Обърнете внимание на модела от бледо розово. Те са перфектно комбинирани с бели топове, изработени от полупрозрачна материя и сандали с малка пета. Завършете изображението на „ружа“ с малка торба от туид, за да играете с текстурите. Не забравяйте да допълвате обеците с лък със златни черупки и кръгли слънчеви очила.

Двойно яке

Обогатете гардероба си с ярко двойно яке. Той се вписва идеално както в ежедневни, така и в вечерни тоалети. Комбинирайте го с бяла тениска с елегантен принт и черни мотори. За да направите образа по-модерен, носете оригинални обувки. Допълнете го със съединител с декор и обемна джанта.

Изчистени панталони

Изчистените панталони ще бъдат прекрасна основа за създаване на вечерно облекло. Комбинирайте ги с трикотажна тениска и здрави обувки с леопардов принт и отворена пета. Плетена чанта съчетава летен облик. О да, не забравяйте да попълните комплекта с обеци и слънчеви очила.

Гащеризон

Гащеризони от цвят на свежи зелени – алтернатива на бежовите, белите и карамелните неща. Представете си какви великолепни снимки се получават на фона на залез или цъфтящи храсти. Препоръчваме да носите със себе си „голи“ сандали и чанта с пръстен и релефна под змийска кожа.

Комплект

Романтичната мрежеста рокля е идеална за вечери. Потърсете комплект, който е плетен на една кука и разрошени поли в магазините. Праховите сандали на блокчейн пета ще ви добавят няколко сантиметра растеж и ще удължат краката. Всичко, което е необходимо, ще бъде разположено в мъничка чанта: телефон, кутия за прах, огледало, червило и притежателят на картата.

Блуза

Топла жълта блуза в контрастен грах ще искри по нов начин, ако има дълбоко V-образно деколте. Boil дънки-Aladdins ще помогне да се намали степента на провокация. Що се отнася до обувките, обувките са подходящи за печат. Кръгла торба с неутрален цвят хармонично ще завърши лъка.