700 долара за книга? Само Жизел Бюндхен го може!

Бихте ли си купили книга, която струва 700 долара? И, не, от сега ви казваме, че в нея не присъства формулата на вечната младост…

Но Жизел Бюндхен със сигурност се е надявала да се намери все някой, който да извади 700 долара, за да си купи книгата й “Gisele”, която бе обявена в края на Септември. И очевидно има доста хора, готови да извадят впечатляващата за coffee-table-book сума, тъй като книгата на бразилския супрмодел вече се разпродаде!

Публикувана от издателската компания Tashen, добре известна с артистичните си и понякога доста ексцентрични проекти, изданието бележи края на кариерата на Жизел на подиума и проследява 20 години от работата й върху цели 536 страници! В луксозното издание феновете на Бюндхен имат възможността да се насладят на над 300 кадри, заснети по време на кариерата й като модел, а също така доста непоказвани до сега лични или back-stage снимки.

Но защо цената й е толкова висока? Модел от ранга на Жизел Бюндхен не би допуснала лицето й да краси която и да е масичка за кафе! За това и книгата е произведена само в 1000 ексклузивни копия и според близки до звездата, няма да бъде пускана отново за печат поне за сега. Освен това всички събрани средства от продажби ще се използват за благотворителните инициативи, които Бюндхен ръководи.

Благодарна съм, че на 14 години имах възможността да започна това пътуване! Днес, след 20 години в индустрията, за мен е привилегия да направя последното си модно шоу по избор и да продължа да работя в други сфери на този бизнес” – каза Жизел през април тази година, след като обяви решението си да се оттегли от модни подиум, по който уверено крачи две десетилетия. Напомняме ви, че Жизел Бюндхен е най-скъпоплатения модел в света вече девет  поредни години!

Автор: Преслава Цачева