Романтична и прелъстителна – новата булчинска колекция на Carolina Herrera

Ето че идва онова време от годината, когато топ дизайнерите от цял свят представят най-ексклузивните си булчински колекции. Много често именно те са дори още по-очаквани от пролетно-летните или есенно-зимните им ревюта, защото загатват за онзи единствен специален ден, в който всяка жена има право да с чувства като принцеса! След като вчера ви показахме колекцията от булчински рокли на Oscar de le Renta, сега е време да обърнем поглед към гранд дамата на световната мода и невероятно талантлива жена – Carolina Herrera.

Харесваме дизайнерката, защото винаги по уникален и безумно красив начин успява да подчертае най-нежните черти в женската натура и да създаде истински деликатни дрехи, които се превръщат в нещо непреходно. Булчинските колекции на Carolina Herrera са едни от най-очакваните през годината, а освен това са и доста предпочитани от звездния небосвод на Холивуд. Днес имаме за цел да ви покажем защо!

Тъй като бъдещите булки много често планират сватбите си година по-рано, колекцията с рокли за пролет 2016 на Carolina Herrera идва точно на време, за да се впише перфектно в плановете им. „Моите булки са романтични, но освен това искам те да бъдат и прелъстителни” казва Каролина „Това е, което и те самите искат да бъдат и това е, което всъщност са, с техните красиви фигури и щастливи лица!” Именно за това не е учудващо, че силуетът на роклите тип „русалка” по перфектен начин подчертава талията и се спуска на нежни водопади от коприна, тюл и дантела. Ръчната бродерия и задълбоченото внимание към детайла отлично завършват бляскавата феерия, поднесена от госпожа Херера. Няма как, разбира се, да пропуснем и перлата в короната на модната къща – стилния булчински костюм, който намираме за много елегантен и изискан.

Основна роля в колекцията играят и красивите цветя, които булките носят на подиума. В пищните букети се преплитат клончета жасмин. „Като малка балкона в моята стая беше насочен към просторна градина, в която растеше много жасмин. Вечер обичах да отварям прозореца и да вдишвам прекрасния аромат. Според мен е много романтичен” Истински ни харесват нежните, но същевременно с това диви цветя, които обаче изглеждат толкова деликатни и опитомени в ръцете на една булка.

Автор: Преслава Цачева