Приказна нежност и изтънчен стил в Atelier Pronovias Bridal Collection

Сезонът на красивите и феерични сватбени рокли продължава с пълна сила, а дизайнерите не спират да ни изумяват с прекрасните си предложения за най-специалния ден за една жена. Преди няколко дни своята колекция представи и модната къща с традиции при сватбените облекла – Atelier Pronovias, която грабна сърцата ни с красивите си и съвременни модели, съчетани с традиционни материи и кройки. Звездата на вечерта, която както винаги успя да разтърси модния подиум, бе Ирина Шейк. Тя разходи най-красивите модели на бранда, излъчвайки стил и естествена красота.

Произведенията на испанската модна къща, които изглеждат като роклите на принцесите от най-любимите ни детски приказки, съчетават в себе си блясък и нежност заради основните детайли – малки ръчно пришити кристали, нежни бродерии, деликатна дантела, органза и тюл. И тъй като всяка жена би искала да изглежда като истинска принцеса на своя сватбен ден, ние смятаме, че колекцията за 2016г. на Atelier Pronovias е най-правилният избор и пътят към осъществяването на тази мечта. Пищни, но същевременно с това семпли и елегантни, моделите на бранда създават образа на една запомняща се булка, която безспорно ще бъде звездата на вечерта, без обаче да крадат вниманието от лицето и естествената й красота.

Дори самия подиум, който Atelier Pronovias създават за своята изключителна колекция, напомня много силно за приказките от нашето детство с огромния си часовник, който показва точно 12 часа. Съвременните Пепеляшки спират за момент пред него, за да огледат тълпата в трепетно търсене за очите на своя чаровен принц, а след това бързо тръгват по подиума, окъпани в светлината на прожекторите и грабвайки всеки поглед в стаята.

Автор: Преслава Цачева