Свобода и неповторим бохемски дух в сватбената колекция на Free People Bohemian

Какво по-добро решение за специалния ден от сватба на плажа? Някое девствено място, обградено от красива растителност, която се къпе в бистрите океански или морски води. А може би сватба на обширно и просторно поле, обградено от високи и цветни планини, които ще бъдат почетните свидетели на вашата засвидетелствана любов. Да, знаем, че това предложение не е за всеки, но Free People Bohemian ни представят своята главозамайваща булчинска колекция, която просто няма как да не ни накара да се размечтаем.

Създадена за хора със свободолюбив дух и вечен копнеж към приключенията, Free People Bohemian създават една феерия от нежни материи, удобни кройки и незабравим дизайн. Дантелата, разбира се е на почетно място, но винаги в компанията на цвете в косите. Водопади от коприна и органза се спускат свободно по тялото, за да подчертаят естествената красота на жената, която ги носи, без по никакъв начин да крадат вниманието от озареното й лице. Приятна изненада е нетипичният за сватбена колекция деним, които обаче се появява върху специално изработени якета, за да разнообрази традиционната бяла рокля, придавайки й доза бунтарски вид. Защото кой е казал, че всяка булка мечтае за бляскава и модерна сватба? За някой чифт кецове, букет в ръце и любимия човек са напълно достатъчни, за да сбъднат мечтите си.

Цветът, разбира се, не е типичното бяло. То е заменено от нежни кремави нюанси, които отново поддържат традицията на специалния ден, но в комбинация с дантела и бродерия безспорно да се отличават.  Харесваме деликатната отправка към стила от 70-те, който, както знаете, ще бъде актуален през топлите сезони. Силуетите, дизайна, лекотата и стремежа към новото и различното определено не могат да бъдат пропуснати.

Интересното в булчинската колекция на Free People Bohemian е броя на дизайните. Тя се състои от точно 15 модела, които са на цени между 700 и 1600 долара – много по-малко от това, което човек би платил където и да е другаде. Особено ако говорим за някоя от големите модни къщи с традиции в сватбените облекла като Vera Wang, Donna Karan, Oscar de la Renta и  т.н. Освен това могат да бъдат купени дори онлайн и то в прецизно съображение с точните ви мерки. Е, не се ли размечтахте за тази красива лятна приказка вече?

Автор: Преслава Цачева