Изумителните музи на Campari

Всяка година италианската алкохолна напитка Campari спира дъха ни с изумителните фотосесии на някои от най-красивите жени в Холивуд, който взимат участие в създаването на прочутия календар Campari! И докато всяка година звездата в него и темата му е различна, то едно нещо си остава константно – снимките винаги са страшно секси, бутилката с Campari или чашата с коктейл е водеща във всеки кадър и основният цвят винаги е червено!

След като миналата година ви представихме блестящото представяне на Ева Грийн в изданието за 2015 година, днес споделяме с вас подробности около следващия календар, снимките за който вече са започнали. Звездата в него е очарователната Кейт Хъдсън, а темата е BitterSweet Campaign и черпи вдъхновението си от президентските кампании, които се провеждат в щатите тази година. По-подробно обаче ще ви запознаем с новото издание, когато всички снимки на страхотната Кейт официално се появят в медийното пространство.

Вместо това, обръщаме поглед към музите на Campari, които вече 16 години красят страниците на стилния и силно лимитиран календар. По какво си приличат Ева Грийн, Кейт Хъдсън, Олга Куриленко, Ева Мендес, Салма Хайек, Ума Търман, Пенелопе Круз, Джесика Алба? Отговора е това, че са красиви, силни, талантливи и успешни жени в разцвета на своята впечатляваща кариера. Защото не всеки може да се появи в календара на Campari! Това е чест, която малко получават. И като казахме малко… известен факт е, че календарът не може да бъде закупен. Креативните директори на бранда изпращат лимитираните бройки само на избрани личности. Именно за това няма да видите снимките на известните дами да висят в някое заведение или хотел.

С годините календара на Campari се превръща в нещо ексклузивно и дългоочаквано в света на модата. Първата и най-голяма новина идва с обявяването на новата муза, после – темата на броя, а това, което следва, е една изумителна поредица от романтични, футуристични и бляскави декори, които в завършен вид изглеждат като съвременно произведение на изкуството. Някои от най-известните дизайнери, сред които Oscar de la Renta, Elie Saab, Zuhair Murad, Silvian Heach на драго сърце дават най-красивите си (задължително) червени рокли и костюми, за да ги видят след това облечени от новата муза на Campari и заснети от най-талантливите фотографи! Използваните декори и реквизити възлизат на милиони долари, но какво значение има това, след като в продължение на месеци всички ще говорят именно за резултата от труда!?

Автор: Преслава Цачева