Шоуто на ангелите!

То е емблематично, зрелищно и предизвикателно, то е едно-от най обичаните модни шоута! Дефилето на ангелите на Victoria’s Secret винаги е очаквано с огромен интерес от публиката. Шоуто на модния гигант за бельо и тази година насити сетивата с много красота, изящество и блясък.

За музикалния фон тази година се погрижиха Кание Уест, Maroon 5, Ники Минаж и Джей Зи. Самото събитие струваше на лейбъла 12 милиона долара, но едва ли някой се съмнява, че тези пари ще бъдат възвърнати много бързо.

Прелестните модели дефилираха с ултра секси бельо от тюл, сатен, дантела, ликра и други луксозни материи. Сексапилните кройки бяха украсени с много инкрустирани камъни Swarowski. Да не забравяме и ангелските крила – величествени и големи, изработени от фини пера! Всяка година дизайнерите на бранда прекрояват структурата на крилата във всевъзможни арт конструкции, които са изключително интересни.  Всичко това върху стройните тела на ангелите, предизвиква море от бурни емоции…

Кулминацията на шоуто беше представянето на най-скъпия сутиен ”Fantasy Bra” обсипан с диаманти на стойност 2.5 млн. долара, с който по котешката пътека пристъпваше очарователната Миранда Кер. Другите божествени създания, които ни представяха бельото на Victoria’s Secret са добре познатите: Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Шанел Имам, Даутцен Кроус, Карли Клос, Джоан Смалс и още много красавици.

Автор: Делица Цонева