Вики Бекъм отново внушава стил на корицата на Madame Figaro

Винаги сме харесвали фотосесиите на списание Madame Figaro, защото са наситени с много настроение и стил. В последния брой на френското издание модната икона и дизайнерка Виктория Бекъм допринася за това усещане със своята визия и излъчване.

Списанието излезе на пазара с две корици. На тях британката позира със секси боди от новата колекция на любимата й марка – Prada и черна кожена рокля на Alexander Wang. Съпругата на футболната звезда Дейвид Бекъм отново демонстрира елегантно присъствие и прословутия за нея сериозен поглед.

Фотосесията звучи някак мрачно, заради приглушената светлина. Вики изглежда замислена, а емоционалното й състояние е уловено много добре от камерата на фотографа Greg Williams.

Дизайнерката позира с актуални сетове от пролетно-летните колекции на големи модни брандове. Виждаме модната икона облечена с дрехи и аксесоари на Prada, Lanvin, Alexander Wang, Hakaan, Christian Louboutin и рокля от собствената й модна линия – Victoria Beckham.

В интервюто за изданието тя разказва за нейните адмирации към работата на Миучия Прада, какво никога няма да я видим да носи по улиците, кои са нейните икони за перфектен стил и за това как обожава да пазарува от онлайн магазинът Net-A-Porter.com.

Автор: Делица Цонева