Алесандра стана майка за втори път

Една от най-любимите ни манекенки стана майка за втори път. Прекрасната Алесандра Амброзио роди второто си детенце в понеделник. Новороденият син се появи на бял свят само два дни, след като Алесандра и годеникът й Джейми Мазур организираха бебешко парти. Роднини на щастливите родители споделят, че малкия бебчо се е появил една седмица по-рано от очакваното.

Алесандра роди в клиниката Санта Хелена във Флорианополис, Южна Бразилия. Бразилската красавица и любимият й решили да кръстят момченцето Ноа.

“Дългоочакваният ден дойде и с Джейми сме безкрайно щастливи. Синът ни Ноа Финикс открадна сърцата ни в мига, в който се роди”, написа 31-годишният топмодел на страницата си в Туитър

Новороденото е второто дете на Амброзио от годеника й, който е баща и на тригодишната им дъщеричка Аня. Вижте кадри от бебешкото парти, което се проведе в събота! Алесандра прилича на божествено видение, облечена в дълга бяла рокля и с цвете в косата.

А ние не се съмняваме, че тя ще се възстанови съвсем скоро след раждането и отново ще я видим като лице на красиви фотосесии или по модните подиуми!

Автор: Делица Цонева