Саня Борисова – булка в облаците

Новият брой на списание “Булка” отново е на пазара, а в него ви очакват последните модни тенденции за сватбения ден. На фокус, естествено, е приказната булчинска рокля, представена в над 140 разновидности – дело на български и чужди дизайнери.

В сезона на сватбите от корицата на изданието нежно ни очарова Саня Борисова. Актрисата прилича на нереален ангел, носейки разкошен модел на Atelier Voila. Във фотосесията за списанието блондинката позира с още няколко красиви сватбени тоалета. Концепцията на снимките “изпраща” Саня на полет в небесносиния ефир, което допълва усещането за божественост и необятна любов.

В новия брой на изданието може да откриете фотосесията Love Poem на фотографката Диляна Флорентин, в която ще разберете каква е новата романтика за булките на лятото. На страниците ви очакват още последните новости в красотата – от ароматната витрина за сезона, до грим, прически и маникюр, както и други женски тайни, които ще ви превърнат в звездата на специалния ден.

За сватбеното тържество може да си откраднете някои от горещите идеи и предложения за организацията на перфектния ви празник – от това къде да празнувате, как да подредите гостите си, кои са важните детайли, каква декорация е актуална за сезона, до предложения за меден месец и други тънкости в подготовката.

Фото: сп. БУЛКА