Моден дуел: Бионсе Vs Джесика Алба

Често знаменитостите биват забелязвани с еднакви модели от дизайнерските колекции на известните марки. Аутфитите обаче звучат ултра различно, което се дължи на индивидуалното съчетание с други дрехи и аксесоари. Точно тази съпоставка прави звездите интересен обект за анализ, защото те ни показват как да комбинираме по различен начин една дреха, но и как понякога резултатът може да е неуспешен.

Обикновено ние сме тези, които даваме оценката си за модната битка между известните дами, в рубриката ни “Това Да!!, Това Не!!”. Днес обаче решихме вие да сте модното жури!

В полезрението ни попаднаха две познати на всички ни звезди – Бионсе и Джесика Алба. Те са заложили на една и съща риза от пролетно-лятната колекция за 2012 година на марката Carven.

Ефирната риза от шифон, която е с бяла яка и актуален трайбъл принт в ярки нюанси, звучи много различно във визията на всяка от дамите. Бионсе беше забелязана, в началото на месец юни, пред хотел Le Meurice в Париж с ефектния модел, който бе съчетала с цикламен панталон Vionette и телесни обивки на Christian Louboutin.

Излъчването на Джесика е малко по-строго, защото тя е избрала да добави към цветната риза – черно сако, разкроена пола в пастелен жълт нюанс, черен чорапогащник, бяла чанта и елегантни токчета с остър връх. Така облечена, актрисата присъства на светско събитие в Ню Йорк.

С много различни, но изключително интересни визии– Бионсе и Джес се изправят в модна битка, а коя ще победи – решавате вие в анкетата ни!

Вдъхновени от същата риза на Carven ( и други дизайнерски облекла) бяхме писали материал, как може да си сътворите модерен маникюр. Ако сте пропуснали статията, може да я видите ТУК!

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6366620]