Модни изкушения в стил Burberry Prorsum

Есенната колекция на Burberry Prorsum определено е едно от най-закачливите и интересни предложения за новия сезон. Главният дизайнер на марката – Кристофър Бейли комбинира небрежния градски стил и елегантността, създавайки изключително очарователна артистична визия.

Още, когато видяхме творенията на модната къща, на дефилето по време на Седмицата на модата в Лондон, бяхме впечатлени от смелия подход на работа на Бейли.

Хареса ни как бяха съчетани тениските с щампа на животни и особено страхотните бухали, комбинирани със спортно- елегантни връхни дрехи, красиво надиплени поли и колани с панделка. Меката тоналност, приятните широки райета в синьо и охра – всичко това създава усещане за едно много приятно настроение в цялата визия.

Можем да говорим още много за тази колекция, но основната ни задача днес е, тя да послужи като муза за нашите шопинг предложения. Забелязахме, как няколко от акцентите в линията Burberry Prorsum, умело се прокрадват в колекциите на онлайн магазините. Затова селектирахме продукти на изгодни цени, които са инспирирани от творенията на Бейли. Артикулите са от сайтовете: boohoo.com, newlook.com и shopping-terapia.com.

Марката Burberry Prorsum не се предлага на българския пазар, но ако вече сте се влюбили в сладките тениски с бухали и кокетните колани с панделки, може и вие да съберете погледите през есента с подобен моден сет!

Автор: Делица Цонева