Аксесоари за ценители: стилен разкош от Mango

Спокойно можем да заявим, че визия без аксесоари, е като ястие без подправки, защото те са финалната нотка, която придава завършен вид на аутфита. Затова днес отново фокусираме вниманието ви върху актуалните тенденции при аксесоарите, които можем да открием и на българския пазар.

От испанската марка Mango ни предлагат елегантна и разчупена колекция за есента и зимата на 2012-2013 година. Лице на бранда отново е британският супермодел Кейт Мос, а разнообразието от модни изкушения, които да обогатят визията ни през студеите дни е огромно.

Виждаме страхотни градски чанти от кожа и велур, в комбинация с портмонета, издържани в същата стилистика. Може да се спрете и на по-малък модел с метална дръжка, клъч или чанта тип раница.

За декорация са използвани ципове, капси, мъниста, ресни и различни метални елементи, които придават различно звучене на чантите, така че да са подходящи за всякакви натури.

Елегантни лачени обувки на ток, балеринки, боти и ботуши допълват шикозния образ на градските момичета. Прекрасните аксесоари не свършват дотук, разбира се! Колани, шалове с интересни принтове, аксесоари за телефон, слънчеви очила и атрактивни масивни бижута поставят финалния акорд на модния ансамбъл.

Вижте още:

Колоритен разкош с аксесоарите на HM

Впечатляваща през есента с аксесоарите на Parfois

Автор: Делица Цонева