Моден дуел: Летисия Каста vs Моника Белучи

Модната битка днес е изключително интересна, защото една срещу друга се изправят френският супермодел Летисия Каста и италианската актриса и модел Моника Белучи.

Дамите, известни със своята красота и усет към модата, бяха забелязани с подобни рокли на италианската марка Dolce&Gabbana. Тоалетът, на който се е спряла Моника е с дълги ръкави, докато французойката е заложила на модифициран модел с къс ръкав.

И двете са избрали вариант в черно с щампа на колоритни цветя – десен който присъства в голяма част от есенната колекция на луксозната марка.

Моника Белучи, която е лице на бранда, сме виждали с тази рокля два пъти. Първо с нея се открои в един от кадрите в рекламната кампания на Dolce&Gabbana.

След това в средата на септември избра шикозния тоалет за интернационалния филмов фестивал в Торонто. За събитието беше съчетала облеклото си с черни обувки на ток.

Летисия Каста заложи на роклята на италианските дизайнери за Венецианския филмов фестивал тази година. Тя беше поставила цветен акцент с кобалтово сини обувки на Sergio Rossi. Също като Моника, косата й беше начупена в меки къдрици, но гримът беше по-деликатен.

Нямаме търпение да разберем, коя от двете дами според вас, изглежда по-добре с роклята на Dolce&Gabbana? Вие сте модното жури, затова дайте своя глас в анкетата ни!

Вижте още:

Моден дуел с кралски привкус: Мери Vs Пипа

Моден дуел: Бионсе Vs Джесика Алба

Моден дуел: Галена Vs Мила Йовович

[polldaddy poll=6562080]

Автор: Делица Цонева