Шопинг вдъхновение: Armani

Стереотипите, че през есента и зимата цветовата палитра е по-студена, тази година са разчупени дори от самия Джорджо Армани, известен с афинитета си към хладната и монотонна тоналност. Неговата колекция за този сезон е по-колоритна от когато и да било, наситена с много интензитет и енергия.

Ярките оранжеви и цикламени багри преобладават в тоалетите и аксесоарите, съчетани с платове в класическа гама. Изчистената линия в кройките придава необходимата доза елегантност, която е запазена марка на италианския моделиер.

Когато цветът и безупречният стил се обединят, резултатът определено е впечатляващ. Видяхме го на дефилето в Милано през пролетта, когато беше представена колекцията, откриваме го и в страхотната рекламната кампания.

Амелин Валаде в рекламната кампания на Giorgio Armani за сезон есен-зима 2012-2013

Цялото излъчване на творенията на Армани ни действа изключително вдъхновяващо, затова решихме да подберем страхотни предложения от онлайн магазините, които носят настроението, което внушава Джорджо с есенните си предложения.

Селектирали сме облекла и аксесоари в розово, корал и оранж, за да ни носят енергия и усмивки дори през студените дни. Продуктите са от сайтовете: boohoo.com, newlook.com, fashionup.bg.

Автор: Делица Цонева