Моден дуел: Бианка vs Веси Бонева

Днес отново сме ви подготвили модно съревнование, на което вие сте жури и давате своята оценка за по-добре представена сходна визия. Битката е много интересна, защото в нея участват две популярни българки, които носят една и съща рокля – дело на наш моден бранд.

Една срещу друга се изправят телевизионната водеща Бианка и певицата Веси Бонева. Забелязахме двете очарователни дами с една и съща рокля на марката Knapp.

Първа с дизайнерското творение видяхме Веси Бонева, която избра атрактивния тоалет през февруари за видеоклипа към парчето „Work of art”. Роклята е съчетана с плътен клин и ботуши.

Съвсем наскоро Бианка, която е водеща на предаването „Х Милионер търси съпруга”, се появи в ефир със същата визия. Стилистите бяха избрали за нея и ефектни масивни бижута, които придаваха закачлив вид на модния ансамбъл. Червени обувки на ток кореспондираха с ципа на гърба на роклята.

Моделът е част от The Flower blossom collection на модния квартет Knapp и е от линията за сезон есен-зима 2011-2012 година. Страхотната рокля с ретро звучене е в цвят лайм, със сив елемент в подплатата на големите джобове и интересен акцент на гърба – цип, който минава по цялата дължина.

Младежката кройка и колоритната гама стоят прекрасно и на двете дами, но ние нямаме търпение да разберем коя от тях повече ви допада с роклята на българския бранд! Гласувайте в анкетата ни за по-добрата визия!

[polldaddy poll=6593835]

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Моден дуел: Летисия Каста vs Моника Белучи

Моден дуел с кралски привкус: Мери Vs Пипа

Моден дуел: Бионсе Vs Джесика Алба

Моден дуел: Галена Vs Мила Йовович