Жестока комбинация: Вики Бекъм и Карл Лагерфелд!

Когато събереш на едно място две емблематични за времето си личности, няма съмнение, че ще предизвикаш огромен интерес. Екипът на френското списание Elle заложи на убийствена комбинация за ноемврийския си брой – лицето на изданието е модната икона Виктория Бекъм, а фотограф е самият творчески директор на Chanel – Карл Лагерфелд!

Как мислите, дали списанието ще се изкупи като топъл хляб? Определено! Дизайнерът е познат и като много добър фотограф, който сам снима рекламните кампании за Шанел, но често е викан и като фотограф за модните издания. Виктория Бекъм също няма нужда от представяне!

Въпреки че в интернет още не се е появила цялата фотосесия, нямахме търпение да ви споделим първите кадри от съвместната работа на Карл и Виктория. Снимките са в типичната за дизайнера черно-бяла стилистика, а съпругата на футболиста носи сексапилни тоалети. На един от фотосите виждаме звездата с диоптрични очила от новата й колекция.

Британката сама сподели кадрите в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук. Тя коментира пред феновете си, че работата с Легерфелд е сбъдната мечта за нея. Вижте и корицата на ноемврийския брой на френския Elle. Госпожа Бекъм изглежда чудесно с вталена рокля от есенно-зимната си колекция за 2012-2013 година.

Автор: Делица Цонева