Лукс и екстравагантност при празничните прически

Месец декември е изпъстрен с безброй специални поводи, заради които си струва да отделим още по-задълбочено внимание към външния си вид. Красивата и изискана прическа е финалния акорд на перфектната визия.

Затова днес селектирахме за вас няколко истински коафьорски творения, които са страхотно вдъхновение за празничната прическа при дамите. Предложенията ни са дело на известния британски коафьор Ерол Дъглас, който е носител на множество почетни награди в сферата на неговата дейност.

Попаднахме на една фантастична фотосесия, наречена „Lux Collection”. Кадрите са заснети от фотографа David Mannah. На всяка една снимка дамската коса е придобила живот, внушавайки класа и шик чрез прическата.

Фризурите звучат стилно, но носят и необходимата доза екстравагантност и дързост, за да се откроите сред останалите. Има невероятни попадения както за жените, които предпочитат късата дължина, така и за любителките на романтичните къдрици или правата елегантна коса.

Колоритната палитра е изключително богата. Виждаме пепеляво и платинено русо, медно, морковено, синкаво, шоколадово и патладжан. Силуетите при прическите носят усещане за скулптурна пластика. Ерол Дъглас е постигнал интересни резултати, поставайки на пиедестал динамиката и движението при дамските фризури.

Насладете се на красивите кадри и се вдъхновете за своята празнична прическа, която ще ви направи кралицата на нощта!

Автор: Делица Цонева