Модна икона за по-малко от 200 лв!

За да бъдеш модна икона не е необходимо задължително да си облечен от главата до петите в скъпи дрехи и аксесоари. Добрият стил често се дължи на умението да комбинираш различни материи, цветове и стилове, както и да пазаруваш разумно, съчетавайки правилно облеклото с аксесоарите.

Ако се научите да изразявате смело индивидуалния си характер чрез атрактивна визия, при това без да се лишавате от чувството за комфорт, със сигурност ще привлечете вниманието на околните.

Намаленията са най-доброто време, когато смело можем да пазаруваме модни находки на достъпни цени. Затова днес решихме да селектираме два ефектни модни ансамбъла, подходящи за ежедневния ви стайлинг. Стилистиката е различна, а сумата от цените на продуктите, включени във всеки сет, е по-малка от 200 лв! Мили дами, ето как лесно може да бъдете модерни, докато пазарувате разумно!

Първият аутфит е подходящ за по-романтичните дами, с афинитет към чувственото и изискано излъчване, подправено от интересни акцентни. Избрахме нежна палитра в телесно, с актуални животински шарки за акцент. Балансът между неутрални цветове и активен принт е много добра комбинация. Продуктите са от онлайн магазините boohoo.com и 3suisses.bg.

Вторият моден ансамбъл е подчинен на стрийт тенденциите. Той е подходящ за по-дръзките и бунтарски настроени млади дами, които не се страхуват да миксират смело различни тенденции. Съчетанието между дънки с щампа на сърца, топ на точки, дълга жилетка с капси и аксесоари с шипове може да бъде много атрактивно!

Селектирали сме модни находки в по-класическа гама, за да хармонизират богатството от детайли и щампи. Продуктите, които сме подбрали са от сайтовете: boohoo.com, mandco.com и shopping-terapia.com.


Автор: Делица Цонева