Разпродажби на страхотни чанти!

Все още магазините ни изкушават със своите примамливи намаления на есенно-зимните колекции. За съжаление много често дрехите, които сме си набелязали, докато са били на по-високи цени, вече са изчерпани или липсва нашият номер.

В такива моменти, аксесоарите се превръщат в нашата шопинг цел! Затова днес решихме да фокусираме вниманието ви върху дамската чанта, която е незаменима придобивка в гардероба на всяка жена. Макар да притежаваме различни модели, винаги искаме да добавим някоя нова находка, която да съчетаем с облеклото си.

Изборът на чанта трябва да зависи от личния вкус, но и от самия стил на живот. Ако сте работещи момичета заложете на практични големи модели, в които ще можете да носите всичко необходимо за забързаното ви ежедневие. Може да се спрете на актуален докторски модел, елегантна чанта от кожа с деликатна текстура, артистична торба с шарен принт или друга ефектна вариация.

При парти дамите е важно да имат подходящи аксесоари за вечерен стайлинг, затова малките, но кокетни чанти са идеален вариант. Моделите тип плик или клъчовете са задължителна придобивка за тези от вас, които посещават изискани събития и официални вечери.

Днес подбрахме различни модели от разпродажбите на онлайн магазините. Възползвайте се от атрактивните цени, за да си поднесете още малко радост под формата на страхотна модна придобивка. Артикулите са от колекциите на сайтовете: boohoo.com, newlook.co.uk, fashionup.bg и mybag.com

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Рок звучи в гардероба ни!

Модна икона за по-малко от 200 лв!

Модна находка: шарени гумени ботушки

Модни и изгодни рокли!

Нека следваме звездите със секси чизми

Стилни палта на изгодна цена

Модна находка: черна рокля с изрязани мотиви