Първи модни акценти от фестивала в Кан

За поредна година започна най-известният киновестивал в Кан. През 2013 година той се провежда за 66-ти път, за да събере на едно място елита от кино индустрията. Мероприятието бе открито пред многобройна публика от американския актьор Леонардо Ди Каприо.

Началото на събитието започна с много аплодисменти за председателя на журито –  Стивън Спилбърг. Той бе поздравен от водещата на фестивала – френската актриса Одри Тоту, която закачливо припомни на режисьора, че е била 5-годишна когато излиза филма му “Извънземното”.

* Одри е с тоалет на Yiqing Yin – френска дизайнерка от китайски произход.

Феновете имаха възможност да аплодират появата на членовете на журито, сред които австралийската актриса Никол Кидман и тайванския режисьор Анг Лий. По традиция звездите, участващи във фестивала, бяха посрещнати от генералният директор на престижното кино събитие Тиери Фремо и председателя на фестивала Жил Жакоб.

Нека видим някои от по-интересните визии от първия ден на кинофестивала в Кан!

Дизайнерските творения на Christian Dior имаха силно присъствие на червения килим. С нежни рокли на френската модна къща се появиха Никол Кидман, Джулиан Мур и Кери Милигън.

С уникална дантелена рокля на Burberry се открои моделът Кара Делевин. Фрейда Пинто излъчваше свежест и романтика с тоалет на Gucci. Исла Фишър привлече вниманието с червено творение на Oscar de la Renta.

Съпругата на Роберто Кавали – Ева, беше заложила на стайлинг вдъхновен от мъжката мода. С разкошни рокли на Cavalli блеснаха топмоделите Джорджия Джагър и Синди Крауфорд.

Редактор: Делица Цонева

[polldaddy poll=7107814]