Модни находки на седмицата: къси панталонки

Хубавото време предполага и по-къси дължини при облеклото. Тези от дамите, които усърдно работят за своята фигура, с удоволствие показват изящните извивки на краката си, а визията им мигновено придобива по-секси облик.

Днес модните ни находки са подчинени на практичните и закачливи къси панталони. Независимо дали става дума за по-официални модели или спорно-елегантни шорти, мини дължината придава свежо, младежко излъчване.

Може смело да съчетаете с ефирна туника за бохемско излъчване, спортен потник за удобство или дори ефектен топ с блейзер, за да придадете по-елегантна осанка на визията си. Комбинирайте късите панталонки и с различни обувки или чанти, в зависимост от случая. Ниски сандали, мокасини, кецове и една голяма чанта са идеален избор за практичен стрийт стайлинг, но малък кокетен клъч и високи токчета създават съвсем различно измерение на аутфита.

Ако обичате да подчертавате своята фигура, вижте нашите модни находки. Късите панталони, които селектирахме са в различна стилистика и са от онлайн магазините: boohoo.com, shopping-terapia.com и 3suisses.bg.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата: бели рокли

Модни находки на седмицата: златни аксесоари

Модни находки на седмицата: неонови аксесоари

Модни находки на седмицата: цели бански

Модни находки на седмицата в райе

Модни находки на седмицата: макси рокли

Модни находки на седмицата: букет от цветя