Модни находки на седмицата: сандали за плажа

Лятото е сезон, през който обичаме да се чувстваме свободно и комфортно в облеклото си. Същото се отнася и до аксесоарите. Те трябва да бъдат съобразени със стила ни, но и с ежедневните дейности, което означава, че е задължително да бъдат практични.

Понякога се налага от почивката край брега на морето, да продължим със забавления в някой плажен бар или да отидем на разходка. Затова през лятото често залагаме на ниски сандали, които са едновременно удобни, но и красиви, така че лесно да паснат на всякакъв стайлинг.

Днес модните ни находки са подчинени именно на тази мултифункционалност в модната визия, затова селектирахме сандали, подходящи за горещото време.

Подбрали сме красиви цветни модели в colour-block стил, обувки от текстил или велурени с ресни, етно сандали с мъниста или шикозни варианти с метални акценти и декорации от паунови пера.

Не се колебайте за заложите на лежерен стил, съчетаващ атрактивна визия и комфортно усещане. Нашите модни предложения са от богатата колекция на онлайн магазин 3suisses.bg.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата в ментова гама

Модни находки на седмицата: къси панталонки

Модни находки на седмицата: бели рокли

Модни находки на седмицата: златни аксесоари

Модни находки на седмицата: неонови аксесоари

Модни находки на седмицата: цели бански

Модни находки на седмицата в райе

Модни находки на седмицата: макси рокли

Модни находки на седмицата: букет от цветя