Мадона с обувки на Gio Diev в последния си проект

От известно време в медийното пространство се шуми около новия проект на поп кралицата Мадона, който от миналата седмица е изцяло готов и предизвиква сериозно внимание.

Съвместно с гениалния фотограф и режисьор Стивън Клайн, създадоха 17-минутен късометражен филм, наречен „The Secret Project Revolution”. Видеото е черно бяло, а в него Мадона играе различни роли…

Като всичко, в което участва певицата и този проект е белязан от силна доза провокация, но този път идейният замисъл стои дори над скандалните кадри. Сюжетът те кара да се замислиш за насилието, манипулацията, нетолерантността по отношение на етнос, пол, религия, сексуални предпочитания, натиска върху начина на мислене и дори творческите идеи.

“Хората стават все по-нетолерантни. Живеем в ужасяващи времена… Изкуство за свобода!”, това е посланието на Мадона и целият екип, работил по видеото.

В целия филм Мадона е облечена с дръзки аутфити, но по-голям интерес за нас предизвикват обувките. Освен присъствието на световноизвестната звезда и един от най-талантливите фотографи, има още една причина този филм да вълнува силно българската публика. Мадона се появява с обувки на родния дизайнер Gio Diev, чиито изящни творения стават все по-популярни сред знаменитостите в Холивуд.

Поп иконата за първи път носи обувки на Джио Методиев, което е поредното доказателство за успешното развитие на бранда му, защото всички знаем как певицата умее да диктува тенденции не само в музиката, но и в модата. Във филма Мадона носи един от най-успешните модели на Gio – “Nikko”. Страхотните обувки са от черна кожа със стилен метален акцент и отличителен ток. Моделът е носен от редица знаменитости, но на нозете на поп кралицата те придобиват още по-силен „характер”.

Но да се върнем на филма. Лентата е наистина въздействаща, наситена с много закодирани символи, които сме сигурни, че всеки ще разчете по свой собствен начин, интерпретирайки го през собствения си светоглед, затова ви оставяме сами да изгледате цялото видео:

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Gio Diev продължава да покорява света

eMODNO с Фърги и Джио Диев

Краката на Холивуд в ръцете на българина Джио Методиев