На празничен шопинг за колекцията на Кели Брук

Доста дълго време Кели Брук и британският бранд New Look си сътрудничат, изключително успешно. Секси предложенията, създадени от пищната брюнетка се продават много добре, а новата й модна линия също буди интереса.

От няколко седмица в продажба е празничната колекция на модела, която вие може да откриете онлайн в сайта на newlook.com. Тя включва шикозни парти рокли с фокус към бляскавите материи и модели с металически детайли. Виждаме още изискани блейзери, сексапилни гащеризони и поли тип молив, стилни блузи и ризи. Елегантни аксесоари допълват визията.

Разбира се, за почитателите на пленителното и съблазняващо бельо, Кели е подготвила горещи модели, с които ще се чувствате ултра женствено. Красивото бельо е задължителен елемент от визията на всяка, уважаваща себе си дама, затова под красивия празничен тоалет, трябва да има достойно продължение…

Кели Брук засне гореща фотосесия, за да представи новата си линия и да предизвика всеобщо внимание. Моделът сподели, че за тази модна линия е черпила вдъхновение от стила през 80-те, музикални клипове, филми, ревюта и най-вече от моделите на Balmain.

ЦЯЛАТА КОЛЕКЦИЯ НА КЕЛИ БРУК ЗА NEWLOOK МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК!


Редактор: Делица Цонева