Нека следваме звездите с шикозна парти визия

Редица поводи за празненства ни очакват през декември, затова е важно да помислим за своята бляскава и зашеметяваща визия. Днес избрахме за вдъхновение стайлинга на няколко всепризнати модни икони и потърсихме в онлайн магазините алтернативи на техните аутфити. С модните находки, които открихме лесно ще „откраднете” от стила на тези дами!

За афтърпарти по случай премиерата на продукцията “The Hunger Games: Catching Fire”, Дженифър Лоурънс заложи на шикозен модел в черно от Louis Vuitton. Ако ви допада избора й, си откраднете доза шик с нашето предложение на изгодна цена от newlook.com.

Елегантната монохромна рокля на Michael Kors, с която топмоделът Миранда Кер се появи за събитие в Токио, е друго наше модно вдъхновение. Предлагаме ви подобен модел в черно и бяло с деликатни бляскави акценти. Дългата стилна рокля може да откриете в boohoo.com.

Гуен Стефани спира дъха с уникално творение в сребристо на Salvatore Ferragamo. Ние ви предлагаме дълга рокля в същата гама, от сайта boohoo.com, за да разпръсквате блясък и чувственост навсякъде.

Открихме два шикозни тоалетa, които напомнят на прекрасната бляскава рокля на Оливия Палермо. Малките черни рокли с пайети или брокатен плат са изключително добро решение за празнична или парти визия. Нашите модни находки са от онлайн магазин boohoo.com.

Автор: Делица Цонева