Уникалният коледен каталог на Louis Vuitton

Aксесоарите на Louis Vuitton са се превърнали в мечта на много модни ценители по цвят свят, заради своята луксозна стойност и елегантен дизайн. Коледен подарък на престижната марка със сигурност е жест, който би зарадвал мнозина, затова от бранда пуснаха страхотен празничен календар.

Колоритните кадри са толкова изкушаващи и зареждащи с настроение, че наистина на мига ти се иска на притежаваш подобно безценно “бижу”. Фотограф на lookbook-ът е Coppi Barbieri.

Интересна е концепцията на фотосесията. От Louis Vuitton не са заложили на магнетичното излъчване на някой божествен топмодел, а вместо това на снимките виждаме гъска, която закачливо се подава зад луксозните вещи или те са полегнали в нежно разпръснати перца. Тази идея навява за “Играта на гъска” (бел.ред. Стара игра, съществуваща още през 15 век, с различни теории за нейния произход. Смята се за прототип на много игри на дъска).

В каталогът виждаме добре известните куфари и пътни чанти от кафява кожа с щампа на Louis Vuitton, стилни градски модели в черно, бяло или чанти в колоритни нюанси като сьомга, тиква, горчица, лаландула. Тяхно перфектно допълнение е скъпо портмоне в унисон с цветната гама, разбира се.

Ултра изискани и сексапилни обувки ще направят притежателките си истински модни кралици. В каталога са представени и много красиви бижута за дамите. В празничната фотосесия може да откриете и идеи за подаръци на силния пол – портфейли, елегантни вратовръзки или часовник с логото на модната къща със сигурност са шикозен завършек към визията на всеки джентълмен с вкус към модата.

Автор: Делица Цонева