Стилни празници с Armani Exchange

Armani Exchange е модна линия, съчетаваща в себе си присъщото за италианския бранд усещане за безпределна елегантност с неподправен младежки дух.

Специално за празниците марката пусна рекламна кампания, за да напомни на ценителите на шика, че изисканата визия е важен елемент от достойното отбелязване на всеки специален повод. В празничната фотосесия участват красиви лица като Katya Riabinkina, Agne Konciute и Julia Frauche. Редом до фините дами виждаме мъжките топмодели: Simon Nessmann, Simon Van Meervenne и Alex Cunha.

Кадрите са снимани в Ню Йорк от фотографа Robbie Fimmano. Той е запечатал много усмивки и весели емоции, пресъздаващи неповторимата атмосфера около Коледа и Нова година. Черно-бялата тоналност на всички фотоси допълнително подчертава елегантния стайлинг, с който виждаме топмоделите, участващи в рекламната кампания.

За подборът на аутфитите им се е погрижил Karl Templer, който е заложил на изискани дрехи и аксесоари със секси празнична нотка. Виждаме чувствени рокли, къси поли, костюми с бели ризи, кожени якета и топли палта. Спортно-елегантна е визия на мъжете. Дънки, шикозни блейзери и карирани ризи са добро решение за удобен, но стилен аутфит за силния пол.

Автор: Делица Цонева