Коледният каталог на Stradivarius

В най-празничния месец, офицалният стайлинг е една от най-вълнуващите теми за повечето дами, които са влюбени в магията на модата. Големите брандове вече ни представят своята визия за празниците, за да ни помогнат в избора на най-подходящо облекло, с което да смаем всички.

Днес решихме да ви покажем коледния каталог на испанската марка Stradivarius, която знае как да подправи външния ни вид със стил, при това на изключително примамливи цени.

Кой е най-универсалният цвят за изискана празнична визия? Черното, разбира се! То носи усещане за “безвремие”, защото в тази класическа тоналност е закодирано послание за вечна елегантност. Точно това е печалившата концепция, на която залага испанската модна къща.

Stradivarius посвещава основна част от Lookbook-а на изискани тоалети в монохромна стилистика. Дори и най-изчистените силуети успяват да привлекат вниманието мигновено, заради интересните материи и детайли. Рокли с прозрачни или изрязани мотиви, атрактивни асиметрични кройки и шикозни дантелени детайли или закачливи перца ще ви направят истинска кралица на празника.

Бляскави жилетки допълват по ефектен начин визията. По-практичните натури модат да заложат на тъмен клин, дантелен топ и аксесоари в металически нюанси. Бижутата са важна част от аутфита ви, а предложенията на марката са много красив завършек на всеки празничен тоалет.

Автор: Делица Цонева