Коледна еуфория с Juicy Couture

От Juicy Couture са подготвили за своите верни почитателки няколко празнични предложения, за да ги улеснят в избора на визия за Коледа и Нова година.

Лицето на каталога е топмоделът Надя Бендер, а фотографи на кадрите са Claudia Knoepfel и Stefan Indlekofer. Интересното на закачливите снимки е, че ни представят Надя в различна светлина.

Виждаме я като шикозната дама с официална визия, дръзка мадама – фен на анималистичната стилистика, практично момиче, което не се страхува да обуе дънки за празниците или домошарка, която прекарва Коледа с анцуг.

За ценителките на елегантността идеално решение са артикули като: черен костюм, секси топ, тъмна рокля с чувствена кройка, дантелено творение, металически боти. Силно присъствие при облеклата и аксесоарите имат леопардовите принтове, които са хит през есенно-зимния сезон.Ежеднедните аутфити ще ви донесат удобство в уютна домашна атмосфера или за партита с приятели и близки.

В коледния LookBook на италианската марка Juicy Couture ще откриете изобилие от различни атрактивни модели за всеки един ден от най-празничния зимен месец.

Автор: Делица Цонева