Галена със специална колекция за абитуриентките

Галена продължава успешно да се развива в попрището си на моден дизайнер. Сега певицата реши да зарадва почитателите си със специална модна линия от елегантни официални рокли, които са силно насочени към абитуриентките.

Колекцията на марката й G Spot – Galena for Beyond включва шикозни къси коктейлни рокли и изключително женствени дълги модели. Ефирни материи, дантела, блясък, металически детайли, дълбоки цепки, пеплуми и прорези придават изящество и сексапил на женския силует.

Изпълнителката е заложила на стилна палитра, включваща класическото черно и бяло, свежа сьомга, страстно червено и деликатно бледо лилаво.

Щастлива съм да ви представя първата колекция на G Spot с официални рокли, изключително ориентирани към бъдещите абитуриентки. Целта на екипа ни беше да покажем нашата визия за това как трябва да изглежда една млада дама в нощта на своя бал. Сигурна съм, че в нашите рокли вие ще бъдете ‘Кралицата на бала’!”, написа Галена в социалната мрежа Facebook.

Интересна е концепцията на рекламната кампания, при която редом до Галена позират двама красавци, облечени в тъмни костюми. В ролята на кавалери за бала влизат моделите Стефан от Ivet Fashion и Мартин от модна агенция Visages.

Редактор: Делица Цонева