Гореща тенденция: ярко оранжево

Свежа, позитивна и цветна трябва да бъде визията ви през новия сезон. Така не само ще грабнете вниманието с ефектната си осанка, но и ще заразите всички с веселото настроение на пролетта!

Един от водещите колоритни трендове е яркото оранжево! Страхотният мандаринен оттенък е сред топ нюансите за 2014 година на института по цветове Pantone, а модните брандове ни карат да се влюбим още повече в прекрасната палитра със своите предложения.

Много модни къщи избраха оранжевото за своите пролетни творения. Сред тях са Mulberry, John Galliano, Alberta Ferretti, Dior, Dsquared2, Kaufman Franco, Givenchy и доста други.

Виждаме както цели аутфити, обагрени от този колорит, като и присъствието му под формата на частичен елемент от визията. Облеклата в портокалова гама са наситени с флорални мотиви и са ушити от леки ефирни материи, специално за пролетния сезон.

Не само  дрехите, но и аксесоарите засияха в оранж. Чудесен детайл в тази гама биха били разкошни обувки на ток, етно бижута, голяма градска чанта или малък клъч. Те могат да освежат визията по неповторим начин само като цветен акцент, да допълнят колоритното настроение на аутфит в топла тоналност или да контрастират със  студени тонове в облеклото.

Прекрасният мандаринен цвят покори и козметичните колекции на големите брандове! Този тренд поставя фокус върху дамските устни, които ще пленяват със свежо оранжево.

Избрахме модни находки от онлайн магазините, подчинени на горещата оранжева тенденция, за да бъдете актуални през топлото време. Нашата селекция е от сайтовете: 3suisses.bg и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева