Модни находки на седмицата в коралово

Един от най-женствените, романтични и позитивни нюанси от цветната палитра е кораловото! То носи изключително настроение на всеки аутфит, особено през топлия пролетно-летен период!

Днес модните ни находки са вдъхновени от тази прекрасна и актуална тоналност, която задължително трябва да намери място в гардероба ви. Кораловото отива на всякакъв тип дами и се комбинира с най-различни цветове, което е голямо предимство при изграждане на визията!

Дори кораловото да присъства само като един елемент от модния ви ансамбъл, то ще играе роля на фантастичен цветен детайл. Ако искате да внесете ярка нотка към тоалет в пастелна или графична гама, аксесоарите в коралово са подходящо решение. При аутфит наситен с много интензивни цветове и шарени принтове, акценти в този нюанс, също звучат отчетливо и артистично.

Ако заложите само на аксесоари в коралово, може да подберете два вида, които да си кореспондират. Например, чанта и обувки или колие и клъч. Съответно маникюр и чувствен макиаж в този цвят също ще допълнят нежната ви визия.

Подбрахме за вас разнообразни шопинг предложения в кораловата палитра. Продуктите са от колекциите на онлайн магазините 3suisses.bg и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева