Гореща тенденция в тревно зелено

Всичко около нас се пробужда за нов живот, а разлистването на дърветата и растенията е един от най-красивите периоди в годината. Така както природата сменя своите одежди, е време и вие да разтворите изцяло своя творчески потенциал и да внесете много настроение в пролетната си визия.

Точно по тази причина днес ще ви потопим в свежата тоналност на прелестното тревисто зелено. Различните топли и студени нюанси на тази гама са чудесен начин да отбележите тържествено настъпването на новия топъл сезон в своя гардероб!

Много модни марки и дизайнери се вдъхновиха от ободряващия зелен колорит в пролетните си колекции. Брандове като Oscar de la Renta и Dolce&Gabbana избраха най-нежните оттенъци на цвета, напомнящи първите “крехки” листенца,  Alberta Ferretti подбра аристократична топла гама, а Saint Laurent и Ralph Lauren заложиха на по-студени нюанси. Зелените аксесоари също са ефектен акцент към визията ви.

*Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Alberta Ferretti, Saint Laurent, Ralph Lauren;

Някои звезди като Кейти Пери отбелязаха пролетта със зелена коса, но ние не ви съветваме да предприемате чак такива ексцентрични решения, освен ако не сте твърдо убедени в тях. Чудесен начин да пренесете духа на сезона към визията си е маникюрът в различни тревнозелени нюанси.

Подбрахме няколко свежи модни находки от онлайн магазин Boohoo.com!

Автор: Делица Цонева