Алекс Петканова роди сина си Габриел


Тази нощ на бял свят се появи дългоочакваният и безкрайно обичан ангел Габриел. Живот му даде прелестната Александра Богданска-Петканова.
Още късно снощи щастливият татко Дани с включи с live клипчета от болницата и родилното отделение, на които се вижда как Алекс придържа кръста си, който вече изпитваше първоначалните болки от контракциите.След нея Лудият репортер се опитваше да ни направи част от цялата тази емоция и… ами успя! Това семейство е наистина щуро и готино и по толкова забавен и сладък начин на направи част, както от любовта си, така и от бременността на моделката.Ако помните преди по-малко от 9 месеца, ние ви разказахме и показахме, как г-жа Петканова съобщи пола на бебето на своя съпруг.Е, днес вече си имат Габриел и въпреки, че снимката е качена преди по-малко от час, което предполага, че раждането е протичало цялата нощ, Алекс е усмихната и изглежда заредена с енергия. На тази мисъл ни наведе и фактът, че снимката НЕ е качена от таткото, а самата Алекс я сподели в социалните мрежи със забавно послание към нея: “Най-накрая и от мен да излезе човек! 🤱🏻😬”
Ами няма какво да се чудим – момичето прелива от положителна енергия и щастие! А Габриел е съвършен – и е зодия водолей.


Имаме сериозните предположения, че след като премине всичко и семейството бъде изписано от болницата здраво и щастливо, родителите ще ни покажат още или дори всички подробности около щастливото събитие във възобновения канал на Александра в youtube.com, която тя промотира последните дни.


Пожелаваме на Габриел да расте здрав, умен, остроумен и забавен като двамата си родители, а на тях – този палав пламък на любовта Никога да не угасва, а точно обратното – да се разгаря с все по-голяма сила!


Редактор: Марина Делева