Амбър Хърд се “удави” в собственото си морско царство


Холивудските звезди имат невероятната способност да орезилят божествените творения, излезли изпод пръстите на великите творци на нашето време. Такъв е и случаят с роклята на Амбър Хърд с етикет Valentino, която актрисата носеше по време на световната премиера на последния й филм “Aquaman” в Cineworld, Лондон na 26-ти ноември.


Идеята ни е ясна – роклята и подбраните към нея аксесоари са тематични, килимът по който минават актьорите – също – не червен, син беше. Амбър, като главната фигура от лентата – Meru, кралицата на подводния свят, трябваше да изпъкне и да зашемети фотографите, но това ли беше най-правилният избор?


Всъщност роклята е прекрасна – с фантастична кройка, разкошна материя и изящни морски цветове. Шапка и обувки, дело на Brian Atwood – по отделно – красиви. Но общият завършек на тази комбинация е някак… неприятен.

Жалко за аксесоарите с винтидж определение, носещи времето от 1850-та и зелената haute couture плувна шапка, които изпълниха феноменално ролята си да привличат погледите и да остават хората с отворена уста.


Просто можем да ”поздравим” Карла Уелч, стилистката на 32-годишната Амбър, за (добре) свършената й работа.
Лентата тръгва по кината в средата на декември.

Редактор: Марина Делева