And they lived happily ever after…

Виж Галерията 129 Снимки

Сватбени звънчета пееха за някого. Антония Петрова-Батинкова и Ивайло Батинков
Воалът бе от най-фината коприна. Жартиерът – от ръчно изработена дантела. Обувките бяха на любимия моделиер. А роклята – тя бе мечта в бяла френска дантела и изящен съвършен разкош, който е претворен във видение за перфектните форми на една влюбена жена от магьосническите ръце на София Борисова.


ТОЙ, разбира се, бе в синьо, защото така светът изглежда по-силен и по-красив. Булката искаше всичко да е идеално на сватбения й ден. Защото щеше да се омъжи за най-прекрасния мъж на света.
На тях им бе писано да бъдат заедно. Само че тази приказка не започва след като бъдат изречени думите „Обявявам ви за съпруг и съпруга. Можете да целунете булката.” В нашия случай ни се налага да се върнем три месеца назад във времето, в един претъпкан, луксозен ресторант, където, по възможно най-явния начин съдбата, посочва двамата млади с пръста си и той преобръща животите им завинаги.

2 (13)
Настоящата история е една от онези, миришещите на рози и ванилия, поръсена с кристална захар и опияняваща като шоколадов ликьор. Токова романтична, че четейки я, почти няма да повярвате, че е реалност, а мигновено ще заключите, че е прекрасна художествена измислица, написана от неомъжена девойка, която все още вярва в приказките и рицаря на белия кон. Е, този път той наистина се появи, не на бял кон, но в бяло, сияйно и светло – безупречен за неговата прелестна любима, която от онзи ден нататък виждаше света си в синьо. И не защото е назаем, а защото така си го бе представяла още от дете.


Мястото – Порто Елея – отдавнашна НЕГОВА мечта. Някогашен женски метох – енергията не може да бъде описана с думи, тя може само да се усети, когато си заровиш краката в пясъка.
Халките – бяло и розово злато, а за нея – поръсена с диаманти, защото е скъпоценна, като любовта им.


Датата – 17, божествена намеса. Нека няма нищо предопределено, но една застраховка свише, никога не е излишна.
Хармонията – това е думата, която обуславя тази любов. И АБСОЛЮТНА – тази е втората.
Традициите бяха спазени, макар и извън българските граници. Двамата са равностойни и ще имат момченце. Първият и единствен най-свят мъж в живота на булката я предаде на втория такъв, който ще й донесе третия. Така традицията повелява.

2 (31)

2 (18)
Сватбеното пътешествие – ами то не е спирало. Тази любов се роди и оттогава живее в меден месец. Красотата е самоцел, така че мястото ще е вълшебно. Семейството – силно, здраво и сплотено, каквато е мечтаната цел на новите младоженци. Защото това беше дрескодът на събитието – силна и здрава любов за пример. И кумове с 38-годишен брак.
And they lived happily ever after…
Пожелаваме им да празнуват златна сватба.
Цялата красота на този ден гледаме в нашата ГАЛЕРИЯ.

Снимки: Лилия Йотова
Редактор: Марина Делева