Artistry разкриват красотата на тихоокеанското крайбрежие

Новата линия гримове Pacific Lights е лимитирана колекция на Amway, вдъхновена от ярките цветове на лятото и калифорнийския дух на напитките XS™ Power Drinks, която изобилства от енергия и силни емоции. Тя е перфектният начин да заявиш своя неповторим летен стил. Pacific Lights е създадена от световния ARTISTRY гримьор Рик ди Чекка и вдъхновена от красотата на плажа и калифорнийското настроение.

art_bts_collection1-720x480

Новата палитра със сенки за очи Artistry Signature Color™ на Pacific Lights включва четири специално подбрани изгряващи нюанса, които ще ви помогнат да усъвършенствате вашия крайбрежен шик. Само трябва да подчертаете очите си и ще заблестите като освежаващ бриз на всяко лятно събиране.

SelectNY_Select_Artistry_Signature_Color_Pacific_Lights_Teresa_Palmer-2-1920x1243CgYEim3UMAEKtqe

Четирите изгряващи нюанса предлагат безброй възможности за експерименти с предизвикателен грим или със смела нова визия или за създаване на вълнуващ, крайбрежен шик на класическите стилове. Смелите впечатляващи цветове улавят крайбрежното настроение по залез слънце, оранжевите огньове, лазурните басейни и буйната флора.

CdxQP5sUkAALfDP

И четирите нюанса могат да бъдат използвани от хора, които носят контактни лещи. Сенките за очи са без аромати и са алергично тествани, което ги прави подходящи за всички типове кожа, включително и за чувствителна. Нищо не подчертава така парти излъчването като ексклузивния външен вид, който ще ти помогне да се откроиш от тълпата това лято.