Обратно в играта и стоим в периферията на шапката


Хубавото на днешната мода и съвременните тенденции е това, че вече всички рамки са размити и, ако до скоро се твърдеше, че даден цвят, аксесоар или модел може да се носи по точно определен начин със строго стилизирана визия, то днес вече не е така и можем да комбинирате в една визия колкото и каквито си искаме елементи от взаимно отблъскващи се стилове.


КУПИ дамска филцова шапка с леопардов принт


В случая говорим за един точно определен атрибут или т. нар. шапка с периферия, за която се смята, че е създадена предимно с практична цел, отколкото естетична. Всъщност запознатите твърдят, че нейната функция не е само една – освен да пази сянка на собственика си, тя умело прикрива тройно критичен ден за косата на дамата, която я носи.КУПИ тъмно сива шапка с малка периферия


Когато чуете за широкопола шапка, сигурно си представяте онези огромни сламени шапки за плажа, които също са разкошни, но стоят изключително безформено и фриволно и, за които ще ви говорим по-нататък.


КУПИ широкопола сламена шапка


Въпреки тази представа, широкополите шапки все по-силно навлизат в ежедневния зимен и есенен гардероб на жените, изработени от вълна или филц, които са подходящи материи за студените дни от годината.


КУПИ сива филцова шапка с периферия


Решени в различни форми, щампи и всевъзможни декорации от изкуствени цветя, минавайки през сатенени ленти, вълнени панделки, брошки и други бижута, и стигаме до истински животински пера – класиката на този модел се оказва една от най-носивните и адаптивни тенденции за този (и не само) сезон.


КУПИ черна филцова шапка


Оказа се, че има много повече от един начин да се носи този класически аксесоар! Той  се превърна в звездна основна част в гардеробите на много стилни знаменитости! 

Миранда Кер изглежда сладко в деним и черна шапка, докато прави малката си разходка в Голямата ябълка.


КУПИ черна вълнена шапка с периферия


 

Междувременно Бийонсе избра по-елегантен модел с красиво оформени букли, подаващи се изпод периферията.


КУПИ черна филцова шапка с декоративна панделка


 

Дженифър Лопес пък доказа, че широките шапки могат да внесат и много сексапил в тоалета ви, когато се сдвоят с мини рокля.


КУПИ вълнена шапка с широка периферия


Широкополата шапка без съмнение е перфектният моден аксесоар за многобройните тоалети този сезон, да не говорим и за плажната визия, на която ще обърнем внимание само след няколко месеца.


КУПИ черна шапка с малка периферия


Разгледайте внимателно нашият подбор и сами се убедете, че никога не е било по-модно да завършите визита си с шапка с голяма периферия.


КУПИ сива вълнена шапка


КУПИ бордо вълнена шапка


КУПИ черна филцова шапка с голяма периферия


КУПИ черна шапка с декорация


Редактор: Марина Делева