Back to the office: 4 модни находки, които трябва да имате тази есен

Септември е тук, месецът на новото начало и завръщането на всички в града, но и на прехода от така обичаното лято към първите дни на есента. Накратко, предстои междинен сезон, време е да планирате преустройство на гардероба си и да създадете нов облик, който да носите в ежедневието, но преди всичко в офиса.

За да избегнете импулсивни покупки, за които по-късно ще съжалявате, добро решение е да създадете списък с артикули и аксесоари, които липсват в гардероба ви и които биха могли да обогатят офис тоалетите ви.

Пуловер на райе
Без съмнение това е тенденциозна дреха на сезона. Перфектото допълнение към гардеробът ви в средата на сезона, за  да  го носите, когато не е нито много горещо, нито твърде студено.

Купи пуловер Max & Co

 Рокля по тялото
Все още не е време да покриете напълно краката си.Когато обаче прохладата започне да настъпва, е по -добре да изберете дълга рокля или такава направена от трико, идеална за шикозна вечер, но и за един ден в офиса, ако е комбинирана с овърсайз яке. 

Kупи рокля Kontatto

Кожени детайли
С пристигането на есента всички любители на кожата (или екокожата) нямат търпение да покажат новия чифт кожени панталони или любимото си байкерско яке.


Купи кожен блейзър Twinset

Жилетка
Тази година е моментът, в който жилетките са изключително актуални, тъй като те се предлагат в безкрайни вариации: цветни, с мъниста, с бродерии и така нататък.


Купи жилетка Weekend Max Mara