Да надникнем зад кулисите на бебешкото парти на Наталия Кобилкина


Наталия Кобилкина ни направи част от приказното бебешко парти, което бе организирано само няколко седмици преди да роди първото си дете. Психоложката буквално сияе в последните дни на бременността си. Казваме ‘последните дни или седмици’, защото терминът й е насрочен за 1 март, но дали малкият юнак ще се съобрази с прогнозите на лекарите, никой не знае.Майката с руски корени и бащата – грък – все още не са избрали име за своя наследник, но са категорични в това, че искат той да носи всеизвестно по целия свят име, което няма да клони към нито един от двата родови корена.Наталия е непреклонна в желанието си да роди естествено и дори обмисля варианта за раждане у дома, както е направила и собствената й сестра. В многото интервюта, които даде през последните месеци, Кобилкина, надълго и нашироко обясни ползата от естественото раждане, вредите, които се нанасят трайно, както на майката, така и на бебето от секциото и множество важни подробности, които всяка бъдеща майка трябва да узнае.За нас беше голяма изненада да разберем, че пъпната връв не трябва да бъде срязана веднага след изваждането на бебето от майка му, защото новороденото има нужда от тази кръв, която все още тече към него.Пълна с енергия, щастлива, и доволна, Наталия Кобилкина ни сподели как мина цялата й бременност чрез зареждащи постове в социалните мрежи и ни показа как да бъдем ползотворни и активни майки без никакви притеснения.
Дори докато беше бременна, сексложката грабна наградата, която я оцени за „Най-секси майка на годината”. Честитоооо!Нека заедно да разгледаме красивата бъдеща майка и очарователната украса от baby shower.
Пожелаваме на Наталия възможно най-лекото и поносимо раждане и нека то да се случи точно според нейните очаквания и нагласи.Редактор: Марина Делева