Тайната на белия пуловер

Трендът, за който избрахме да ви говорим днес е този на пуловерните рокли или дългите, oversize пуловери, които много често носим като рокли в съчетание с различни аксесоари и обувки.


Страхотното нещо при тези плетени рокли е възможността да ги носим колкото си искаме, с каквото си искаме, когато с поискаме. В безкрайни шарки и текстури, стилове и в безброй цветове. Сега обаче акцентираме само върху бялото плетено бижу, което безапелационно се откроява от всички останали с нежност, деликатност, ефирност и адаптивност.


Можете да носите този модел дреха не само през зимата – пролетта и есента също са идеално време, в което можете да си позволите да сложите уголемения пуловер и просто да смените чифта обувки, с който ще го миксирате.

КУПИ пуловер с шал яка и шарки

За ваша изненада (може би) лятото също е сезон, в който бихте могли да облечете този, традиционно зимен аутфит. Да. За наша голяма радост текстилната индустрия стига почти неподозирана линия на хоризонта, която ни разкрива толкова фини и леки, прохладни и свежи плетки и прежди, специално създадени именно за топлите месеци от годината.


Задължително трябва да се възползвате от огромното разнообразие от качества на този easy-to-wear стил – в дължината и формата на ръкавите, раменете, рипса, дължината на самата рокля, деколтето и аксесоарите, които да добавите. Разчупете талията с готин колан, за да я подчертаете и оформите, прибавете стилети за допълнително стил и класа и oversize чанта, за да завършите един страхотен тренди ансамбъл.


За един различен vibe, оставете пуловера на абсолютно свободно падане, като го комбинирате с блейзер или късо палтенце от кожа с косъм и сложете някой интересен фигурален чорапогащник за свеж акцент. Шапката с периферия е идеалната „глазура” на този десерт.

КУПИ рокля тип пуловер с поло яка

Федората е един адекватен заместител на периферията, и в комбинация с поло и ботуши над коляното на нисък ток и подметка създава много trendy casual изглед, с който можете да прекарате целия ден, както в офиса, така и на разходка по магазините или парковете с детето.

КУПИ рипсен широк пуловер

Друг вариант е да заложите на анималистичните принтовки върху обувките, чантата и шал, който да увиете около врата си или да го пуснете да пада свободно по дължината на роклята.

КУПИ плетена шарена рокля

Не е задължително да носите роклята сама. Можете да я комбинирате със скини джинси или тесен кожен панталон или клин, за готик звучене. Добавете големи златни обеци и тук-там някой шип или чанта и ръкавици с капси и вече можете да яхнете готиното Харли на сладкия рокер от бара.


За някоя шикозна, секси вечер заложете на паднали рамене с чифт изящни обици, блестящ клъч и убийствени токчета.

КУПИ пуловер с цилиндрична яка

Можете да покриете ангората с кожено яке и чорапи над коляното. Хитринката, която можете да приложите тук е да играете смело с контраста на текстурите като различна дебелина на плетките или комбинирайте кожа и метал, например.
Монохромната комбинация на плетена рокля и ботуши в един цвят е идеален вариант, когато искате да покажете изисканост и добър вкус.


Разбира се, всичките вариации нагоре може да се заместят от пуловер във всякакъв цвят.

КУПИ сива пуловер-рокля

Редактор: Марина Делева