Ben Affleck отново влезе в рехабилитационен център

Самата Jennifer Garner закара бившия си съпруг в лечебното заведение.
Интернет пространството бе залято от публикации, относно третото постъпване в рехабилитационен център на актьора, но по-впечатляващото, за хората, бе това, че бившата му съпруга го придружава.
„Той отчаяно търси лечение. Знаеше, че се нуждае от помощ и даваше гласност на това. Това е битка до живот, а не една, която преминава леко.”, сподели приятел на актьора, който също се лекува дълго време.

Screen-Shot-2018-08-24-at-7.19.55-AM
Първият път, когато Ben Affleck влезе за рехабилитация бе през 2001 година. През март 2017 той оповести, че е завършил лечението си, свързано с алкохола.
„Завърших лечение за пристрастяване към алкохола; нещо, с което съм се справял и в миналото и ще продължа да контролирам. Искам да живея живота си на пълни обороти и да бъда възможно най-добрия баща. Искам децата ми да знаят, че няма срамно в това да получиш помощ, когато се нуждаеш от нея и да бъдеш източник на сила за някого, който се нуждае от нея, но се страхува да я поиска и да направи първата крачка.”

Header_1937148_16.91-1024x576
Актьорът не се сблъска с подобен случай за първи път. Той е израснал в такава среда, тъй като баща му също е бил алкохолик.
„Баща ми беше алкохолик… знаех го още от малък. Той пиеше много. Той беше – как го наричаха те – истински алкохолик. Пиеше по цял ден, всеки ден беше пиян и накрая все пак се пребори и вече е трезвен няколко десетилетия, което за мен е доста впечатляващо. Той преобърна живота си по много похвален начин.”

jennifer-garner-ben-affleck-z
За бившата му съпруга е важно децата й да поддържат здрава и стабилна връзка с баща си. „Дали Jennifer е щастлива от факта, че той излиза с много по-млад модел на Playboy?! Със сигурност не! Но загрижеността й в момента не е насочена към това с кого се среща той. Това, върху което е концентрирана е неговата трезвост и дали може да разчита на него да бъде адекватен член на семейството.”, разкриват близки до двойката. „За Jen е просто. Тя иска Ben да бъде възможно най-добрият баща за техните деца – Violet на 12, Seraphina на 9 и Samuel на 6. Тя иска Ben да бъде здрав.”

jennifer-garner7
Бившата двойка обяви намерението си да разведе през 2015 година след десет години брак – и оттогава запази личния си живот много интимен. Въпреки раздялата си, двамата запазиха близки отношения, защото не искаха да разстройват и шокират децата си.

jennifer-garner-and-ben-affleck-are-seen-on-april-30-2017-news-photo-675208628-1534993188-1920x2473
„Имам късмет, че имам любовта на цялото си семейство и приятели, включително и на моя партньор в отглеждането на децата – Jen, която ме подкрепя и се грижи за децата ни, докато аз съм на работа или не мога да бъда до тях. Това е първата крачка към бързото ми и положително възстановяване.”

Редактор: Марина Делева