Български дизайнери с благотворителни ревюта по Коледа

Благотворително детско ревю с моделите на Biliana Yotovska label и Kaya Design

Фитнес моделът Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова застават зад благородната идея да помогнат на деца със специални образователни потребности в арт център „Angel Steps“. Събитието ще бъде на 9 декемви от 11:00 часа на бул. „Сливница 245“, съобщи авторката на идеята Силвия Симова.
В благотворителния ревю-спектакъл „Деца помагат на деца“ ще дефилират малчуганите от Фондация „Ангелски деца“, които наравно със своите връстници, ще представят спортния бранд на Biliana Yotovska label и официалните рокли, специално изработени за случая от Kaya Design.


В центъра се провеждат занимания за деца със специални образователни потребности (СОП), като те се обучават по индивидуални програми с цел развитие на способностите и социалните им умения. Освен това се организират събития за тяхната интеграция и социализация. И тъй като всяко дете има нужда от любов и внимание, от адекватна среда, в която да учи, твори и да се развива, център “Angel Steps” създава именно такова място. В него всяко дете се чувства свободно да изрази себе си и да се развива такова, каквото е – различно и специално посвоему.


В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, ще покажем, че заедно можем да реализираме мечтите си. Спортните сетове и елегантните детски рокли, с които децата ще дефилират, ще бъдат предложени на търг от водещия Драгомир Драганов, а събраните средства ще отидат за подпомагане на Ангелските деца.


Как да се хранят здравословно ще запознае децата Биляна Йотовска и заедно с тях ще приготви различни комбинации полезни смутита. Тя е категорична, че родителите са тези, които трябва да изградят правилни хранителни навици, за да растат децата здрави и щастливи. С помощта на „Фреш Маркет“ всички гости ще могат да опитат здравословните напитки. Събраните средства от благотворителното събитие ще подпомогнат децата в тяхното бъдещо развитие.


Входът е свободен!