Bio Apteka – нова козметична марка, базирана на свойствата на супер храните

181017_BioApteka_Honey_Therapy_Launch_Products

Bio Apteka влиза на българския козметичен пазар с гамата Honey Therapy


 Концепцията на новата серия продукти за кожа и коса е базирана изцяло на свойствата на природните супер храни

София, 17.10.2018 г. — Bio Apteka е новата козметична марка на българския пазар, изцяло базирана на свойствата и полезните качества на супер храните. Концепцията и технологичната разработка на серията е на Bilka Lifestyle. Първата гама, с която новият бранд се представя пред българските потребители, е Honey Therapy.

181017_BioApteka_Honey_Therapy_Launch_Event_Products

Тя продължава философията на компанията да създава козметика, вдъхновена от богатството на естествените природни съставки и създадена в унисон с най-новите научни постижения в областта.


Honey Therapy стартира комуникацията си със закачливото послание

“Hello, Honey!”

Което обаче съвсем сериозно е и своеобразна покана към всички потребители, отговорни не само към храните, които консумират, но и към грижата за тялото, кожата и косата си.

181017_BioApteka_Honey_Therapy_Launch


Козметичната серия е разработена, следвайки най-съвременните тенденции в козметиката.

И не случайно е базирана на свойствата на меда, който за момента е по-познат като супер храна, част от ежедневното ни кулинарно меню. Но неговите качества и полезни съставки са не по-малко стимулиращи и въздействащи на кожата, косата и устната кухина.

Медът и производните от него екстракти са едни от най-силните регенератори и „щитове“ на кожата.


Благодарение на уникалния си бленд от захари, ензими, минерали, витамини и аминокиселини, медът има едно от най-силните антибактериални действия за кожата и е може би един от най-мощните природни антиоксиданти.

181017_BioApteka_Honey_Therapy_Launch_Body

Сред другите ключови съставки на продуктовата серия Honey Therapy, подчинена изцяло на природните универсални средства за поддържане на здравето и красотата, са мощният антиоксидант натурален пчелен восък, масло ший, какаово масло, растителен глицерин, ментово масло и много други естествени масла.

181017_BioApteka_Honey_Therapy_Launch_Hair


Благодарение на натуралния си произход този коктейл от honey съставки регенерира клетките на кожата и косата от корена до върха, хидратира, защитава от неблагоприятните въздействия на околната среда и подхранва.

Портфолиото на Honey Therapy включва 11 продукта, създадени изцяло на основата на супер храната мед, пчелното млечице и прополиса. Гамата включва продукти с грижа за лицето (дневен и нощен крем, балсам за устни), за тялото (крем за ръце, тоалетен сапун, душ гел и крем за тяло), за косата (шампоан и балсам) и за устата (паста за зъби и вода за уста).

181017_BioApteka_Honey_Therapy_Launch_Face


Хората обикновено свързват меда с неговите вкусови качества и полезното му действие за организма. Истината, обаче е, че медът има многовековна история именно като един от най-мощните и естествени регенеративни и стимулиращи продукти и при външна употреба.

Медът има множество приложения за възстановяване, подхранване и ежедневна грижа за кожата и косата.

И не случайно през последните няколко години световната козметична индустрия използва все повече мед, екстракт от пчелно млечице и прополис. Натуралните продукти с мед имат и друго полезно свойство – те са истински природен антибактериален щит и в същото възстановяваща сила за най-големия човешки орган – кожата.


anigif

„Щастливи сме, че за пореден път можем да зарадваме българския потребител с висококачествена козметична серия, вдъхновена от неизчерпаемата сила на природата. Bio Apteka е не просто поредната гама продукти за лице, тяло и коса на нашия пазар. Bio Apteka е марка, създадена с много любов и желание да отговорим на нуждите на всички нас – забързаните съвременни хора, които живеят под стрес, често са подложени на неблагоприятна околна среда, но все пак знаят колко важно е да използват качествена, натурална и ефективна козметика. Стартираме Bio Apteka именно със серията Honey Therapy, защото медът е една от онези суперхрани, които освен безкрайните си полезни свойства, има прекрасен аромат. Сигурни сме, че е само въпрос на време след нашето първо Hello Honey! марката да се наложи на пазара, а потребителите сами да се уверят в качеството на продуктите.“,

каза по повод лансирането на Bio Apteka Мила Златкова, Управител на „Билка Лайфстайл“ ООД.

BioApteka_Logo