BIODERMA с иновативен хидратиращ продукт – Hydrabio Perfecteur

Едновременно силна и нежна, нашата кожа ни обгръща и предпазва. Тя устоява на изсушаващия вятър и жаркото слънце, възстановява нашите рани.

Тя чувства нашите емоции и ползите от слънцето. Тя е нашият най-голям съюзник, който защитава тялото ни.

За нас, екипът на BIODERMA, кожата е нашата страст, познание, нашият модел. Изследвайки кожата и нейните естествени процеси, ние открихме вдъхновение да създадем дерматологична грижа, която възстановява естествения й баланс.

КОЖАТА ВДЪХНОВИ BIODERMA да открие биологични решения, които запазват нейното здраве и красота. Дълготрайно.

Външните фактори като замърсяване, UV лъчи, температурни промени, стрес, както и забързаното ежедневие могат да направят кожата дехидратирана и чувствителна. Жените знаят колко важно е да хидратират кожата си, за да увеличат нейната устойчивост. Ето защо една на всеки две жени по света използва хидратиращ продукт всеки ден.

Освен хидратиращите свойства, жените търсят бързи и дълготрайни резултати: кожа, която се чувства комфортно, изглежда видимо по-гладка и сияйна. Блясъкът на кожата показва колко здрава и издържлива е кожата, ден след ден.

В забързаното си ежедневие, жените търсят нещо, което да активира сетивата им и да превърне ежедневната рутина в момент на наслада. Възможно ли е в един единствен продукт да намерим всичко, от което се нуждаем – хидратация, блясък и удоволствие от употребата?

Ново поколение Hydrabio:
придава блясък На кожата и създава Неповторимо удоволствие от употребата.

Благодарение на набюденията и изследванията на естествените механизми на хидратация на кожата, BIODERMA създаде иновация и ново измерение в хидратацията. Тъй като липсата на вода често се свързва с липса на блясък и следи от дехидратация, BIODERMA представя новия продукт в хидратиращата серия HYDRABIO, решение за жени, търсещи изключителна хидратация, сияйна кожа и удоволствие от употребата.

Фокус върху AQUAGENIUM®:
патент, доказал своята ефективност

Трите механизма за поддържане хидратацията на кожата включват: циркулация и предаване на вода от дермата чрез аквапорините, задържане на вода в епидермиса, благодарение на естествените хидратиращи фактори, както и намалаване на загубата на вода през епидермиса, благодарение на междуклетъчните липиди. Липидите формират хидролипидния филм и предодвратяват загубата на вода.

Студът, сухият въздух, вятърът, UV лъчите, умората, неподходящото почистване, както и някои медикаменти влияят на цялостността на хидролипидния филм и увеличават загубата на вода. Резултатът: кожата става суха, губи блясъка си и се появяват фини линии в следсвтвие на дехидратацията.

Разработен от BIODERMA, патентът AQUAGENIUM® стимулира синтеза на аквапорини и междуклетъчни липиди, които позволяватт на естествените хидратиращи фактори да изпълнят своите функции. Наподобявайки естествените процеси на хидратация в кожата, AQUAGENIUM® помага да се възстанови по биологичен начин естествената способност на кожата да се хидратира.

Иновация от Bioderma:
Физиологична ламеларна емулсия

Лаборатории BIODERMA представят нова формула: Ламеларна емулсия: емулсия, която има уникална структура, сходна с тази на кожата.

Стуктурирана в двойни липидни слоеве, емулсията формира ламерални фази (маслена и водна), сходни с тези на междуклетъчните липиди, които са естествено налични в кожата. Сходството между тази структура и структурата на кожата прави възможно запълването на хидролипидния слой, оптимизира водните резерви и подпомага навлизането на активните съставки в кожата.

Новата физиологична емулсия увеличава действието на основните съставки на патента AQUAGENIUM® в серията HYDRABIO: екстракт от семена на ябълки и витамин РР, за да активира циркулацията на вода в клетките.

Видеото може да видите тук: