Bitter or Sweet? Новият календар на Campari с Кейт Хъдсън

Той е тук! Най-после! И е страхотен! Новият календар на Campari, в който звезда е актрисата Кейт Хъдсън, вече е факт и трябва да си признаем, че с всяка година става все по-добър! Червен, разбира се, за да отива на цвета на известната спиртна напитка, годишникът е заснет от известния фотограф Микеланджело ди Батиста. Идеята тази година са противоположностите. Две различни страни на една същност. Коя ще изберете? Сладникава и нежна в красива феерична рокля или дръзка и строга в елегантен гащеризон? Което и да е, Кейт Хъдсън е зашеметяваща!

Стайлинга за фотосесията е дело на Halston, Vivienne Westwood и Versace, а концепцията отразява кампаниите по повод президентските избори в САЩ тази година. Хъдсън е на двете крайности – Sweet и Bitter в тази двойна игра. Но кой ли ще спечели накрая? Точно в стила на Campari, това ще бъде новото предложение на спиртната напитка – Bittersweet, защото всяка жена има в себе си по малко и от двете и именно това я прави уникална и интересна. „За мен този проект е много повече от просто снимки за следващата година. В концепцията има много повече творческа история. Беше много голяма провокация към самата мен да пресъздам две различни същности на повърхността от жената в мен, за да изразя контрастните вкусове.” – казва Кейт Хъдсън за мечтания проект.

Напомняме ви, че миналата година звезда в календара на Campari бе прекрасната актриса Ева Грийн. През годините лица на бранда са били също така Олга Куриленко, Ева Мендес, Салма Хайек, Ума Търман, Пенелопе Круз, Джесика Алба (виж повече ТУК). И ако вече се чудите от къде може да се сдобиете с луксозния календар, с неудоволствие ви казваме, че той не може да бъде закупен. Креативните директори на бранда изпращат лимитираните бройки само на избрани личности.

Автор: Преслава Цачева