Black XS L.A. – ароматът на свободата

Със стъпка по нажежения до червено асфалт в Лос Анжелис,  усещаме топлината на пустинята. Повдигнете очи и нека погледът ви се задържи на върховете на палмите, чиито ярки, зелени листа се поклащат от лекия бриз. Погледът ми е устремен в безкрайното небе. Като че ли хоризонтът изведнъж се губи в безкрайността. Лос Анжелис има цвят, аромат и стил. Той е като палитра от нюанси, оживен и динамичен: електрическото синьо на океана, избелялото сиво на пътищата, слънцето, което е бледо жълто на сутринта, парещо по обяд и оранжево-червено на залез слънце…

o.37062

Неговите аромати са безкрайни: подправките на  мексиканските ресторанти на Изток, аромата на йод , носещ се от плажа „Венис“, сладкият аромат от бледоморавите цветя, цъфнали през Май, обичайните бугенвилии в разгара на лятото, сухият аромат на земята, носещ се от хълмовете…Този стил е толкова ярък, колоните от дървета на Бевърли Хилс, Силвър лейк, където брадати мъже в карирани ризи бродят по тротоарите на Сънсет булевард на скейтбордове, а по плажовете сърфисти, отпиват глътка, преди да яхнат вълната. Лос Анджелис е толкова далече от всичко това и в същото време толкова близо до мечтите на всеки. Основната черта, характеризираша същността на Black XS, това е свободата.

Black XS L.A. – за Нея

PACO-RABANNE_BLACK-XS-LA_PACKSHOT_FOR-HER-2

Този лимитиран аромат има плътна и чувствена основа: вкусна ванилия, приказен кехлибар и аромат на дърво. Black XS L.A. за Нея има нежно сърце, съдържащо прочутата роза-кукуряк и орхидея, допринасящи за екзотичната и упойваща базова нотка на ром. На върха, деликатна кокосова вода, свежи червени боровинки и горчив портокал с плътна кора допълват нежността на листата от тамаринд. Чудотворният акорд на противоположности, бракът на любовта и рока, оформя характера на аромата.

Black XS L.A. – за Него

o.38127

А сега си представете, как се променя егото на тази комбинация от чувственост и рок енд рол. Black XS L.A. за Него приема кристалната основа, омекотена от канела в сърцевината. Връхните нотки, са напоени от слънчевите лъчи на Флорида,  портокал добавя динамичен, ободряващ и буен старт, докато акцента от градински съставки, добавя акорд на чувственост и наситеност. Сложен аромат, съчетаващ изчиствност и целуната от слънцето свежест със силата и дълбочината на мъжествеността.